Exclusivitate: Copilul-minune al karting-ului ieșean bifează o nouă victorie și e la un pas să devină noul campion național

Exclusivitate: Copilul-minune al karting-ului ieșean bifează o nouă victorie și  e la un pas să devină noul campion național

Nu este pentru prima dată când Tudor Tudurachi (desre care puteți citi aici), băiatul care a cucerit pista de karting arată cât muncește pentru a-și duce visul până la capăt. Se pare că pasiunea lui este fără limite și că el nu se oprește nicicum, din contră, apar rezultate noi, îmbucurătoare pentru toți cei care îl susțin.

Astfel, între 2 și 3 iunie a avut loc la București cea de a 3-a etapă a Campionatului Național de Karting. Piloții înscriși au fost nevoiți să facă față nu numai presiunii curselor, ci și caniculei. Cu toate acestea, după două zile de curse, Tudor a ieșit învingător și a venit cu trofeul la Iași, după două curse finale pe care le-a condus detașat. Experiența acumulată anul trecut își spune cuvântul, astfel că în acest campionat, elevul ieșean a adunat deja două trofee, un loc II și un loc I, având șanse reale de a deveni campion național. Surpriza concursului a fost însă și participarea fratelui său mai mic, Luca, cel mai tânăr pilor al campionatului având 5 ani. Puterea exemplului a ieșit în evidență, astfel Luca Tudurachi a obținut locul secund la primul concurs de karting la care a participat, promițandu-și că la umătoarea competiție își va îmbunătăți timpii.

Până atunci, îi susținem în continuare și le transmitem toată energia bună căci au nevoie pentru că în perioada 21-22 iulie la Târgu Secuiesc se va desfășura Cupa României și îi așteptăm pe frații Tudurachi să vină bucuroși cu ea acasă și noi să îi primim mândri.

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.