Potrivit www.astrocafe.ro, astrologii anunță schimbări radicale după eclipsa totală de Soare care va avea loc pe 21 august.

”Pe langa tensiunea pe care e posibil sa o fi simtit multi dintre noi, o tensiune nervoasa, un zbucium interior, agitatie urmata de oboseala, si iar agitatie, si iar oboseala, e un moment de renastere, de intuire a unei schimbari iminente care se apropie.
Aceasta eclipsa totala de Soare ne scoate de pe șinele obisnuite și ne aseaza pe alt drum, daca am evitat si taraganat sa facem alegerile necesare pe care inima noastra le dorea. Schimbarile care urmeaza sa se produca sunt radicale, semnificative si durabile. Noile traiectorii de viata care se nasc acum sunt greu de evitat si vor atrage dupa ele alte si alte schimbari in lant.

Nu e un moment usor, e unul extrem de provocator, resimtit mai ales de catre Lei si Varsatori, Tauri si Scorpioni, ca o perioada de travaliu, poate chiar cu dureri fizice in corp sau doar o nestare permanenta. Find vorba de energia de tip Leu, semn fix, acceptarea schimbarii si a salturilor/ajustarilor este mai greoaie, dar cu efect de durata, odata ce se produce.”, scrie http://www.astrocafe.ro/articole/eclipsa-totala-de-soare-in-leu-21-august-2017-revelatii-si-schimbari-radicale

Mai multe informații pe: http://www.astrocafe.ro/articole/eclipsa-totala-de-soare-in-leu-21-august-2017-revelatii-si-schimbari-radicale

 

sursa foto: pinterest

Author