Câți dintre noi s-ar fi gândit că baloanele vor primi din partea organizatorilor de evenimente o reinterpretare artistică neașteptată? Încercând să aflăm care ar fi rațiunea pentru care ar trebui să avem în vedere varianta unui decor realizat din baloane, în locul decorurilor clasice, am apelat la Diana Istratii, unul dintre oamenii din spatele proiectului Decor DIFERE, cea care a făcut un business dintr-o joacă transformată în pasiune. În funcție de tipul evenimentului și flexibilitatea clientului pot fi realizate decoruri cochete, dar și trăsnite, imaginația fiind elementul definitoriu în procesul de creație. Spre deosebire de flori sau alte elemente de decor, costul unui aranjament realizat din baloane este un prim avantaj care-l poate face pe client să aleagă această variantă.

„Din baloane se pot realiza decoruri dintre cele mai diverse, fie că vorbim despre aranjamente de pus pe mese, fie de panouri sau arcade. Bineînțeles că se pot combina și cu alte detalii pentru un aspect și mai de efect, însă important e ceea ce își dorește clientul. Avantajul îl constituie, în primul rând, costul de producție, decorurile din baloane fiind mult mai ieftine decât cele realizate din flori, de exemplu.”, spune Diana Istratii, Decor DIFERE.

         Baloanele sunt nu doar mai ieftine, ci au şi avantajul unei diversităţi coloristice, într-o varietate mare de forme şi dimensiuni. Astfel, practic, ai posibilitatea de a te juca cu materialele pentru a transpune într-un decor inedit ideea de la care se pornește atunci când se discută un proiect. Decorurile din baloane se pot realiza și pentru acasă, transformând în mod plăcut încăperea în care sunt asamblate, dar şi pentru amenajări exterioare. Poate ne gândim că baloanele sunt accesorii fragile care trebuie mânuite cu îndemânare și grijă pentru a nu se sparge, uneori chiar şi înainte de a începe petrecerea. Totuși, în cazul în care se întâmplă astfel de situații, baloanele sparte până la destinație sunt imediat înlocuite, fără costuri suplimentare. Livrarea decorurilor este un serviciu pe care Decor DIFERE îl pune la dispoziția clienților tocmai pentru a preîntâmpina aceste posibile mici neplăceri.

Ce înseamnă Decor DIFERE?

Povestea Decor DIFERE a pornit dintr-o joacă, fără ca surorile Diana și Felicia să își imagineze că vor face dintr-o pasiune o afacere de familie. Diana își amintește că o prietenă a rugat-o să-i facă o lumânare pentru un botez. Întrebată fiind de mai multe persoane cine a făcut respectiva lumânare, a înţeles că acel produs spune ceva. Din recomandare în recomandare a început să primească mai multe comenzi. Atunci a decis împreună cu sora sa, Felicia, să deschidă o firmă de profil, să fie afacerea lor. Mai întâi s-au ocupat de decorurile de la petrecerea de botez a celui de-al doilea copil al Dianei, dar și de cea a propriei aniversări, iar felicitările le-au încurajat. Azi, Decor DIFERE propune și cadouri inedite, dar extem de utile pentru părinți și nou-născuți, „tortul” din scutece fiind una dintre idei. „Nu doar că este ceva neobișnuit, dar e util, mai ales când nu știi cu ce să te duci la un copil pe care îl vezi pentru prima dată!”, completează Diana. Pe fete le găsiți pe:

Facebook: Decor&DIFERE/ https://www.facebook.com/Decor.Difere/

Telefon: 0756 844 092

Author