Dacă tot ni se pare că vedetele au ceva de ascuns întotdeauna  când vine vorba de aspectul pielii, ar trebui să preluăm micile lor dezvăluri strecurate prin interviurile din pleiada de reviste la modă. Veți constata că toate se „tratează” cu aceleași rețete de bază: curățare profundă, urmată de hidratare și completarea cu produse speciale de îngrijire a pielii corpului. Vă aud, să știți! Spuneți că nu avem acces la o mare parte din produsele minunate pe care le folosesc dumnealor, dar de o rutină benefică sănătății și frumuseții noastre ne putem ține, vă garantez!

„Un make-up artist m-a învățat să folosesc mereu contur de buze și acum sunt dependent de el.”, declara Rihanna.

„Îmi masez tot corpul cu o perie de corp uscată.”, mărturisește îngerul Victoria’s Secret – Miranda Kerr.

„O tot fac de vreo cinci ani. Îmi exfoliez întreg corpul, chiar și scalpul, și mă simt tare bine.”, dezvăluie Kim Catrall la cei…55 de ani ai săi.

Prințesa Diana avea ritualuri de înfrumusețare la care ținea foarte mult. Puțini știu, probabil, că suferea de rosacee. Aplica uleiuri de trandafir și avocado pentru a înlătura roșeața de pe față. Tot prințesa Diana îți curăța tenul și îl tonifia de două ori pe zi, iar  blush-ul pe care îl aprecia era cel cremă, sub formă de stick.

Pare atât de complicat?

Orice duș sau baie trebuie doar completate cu  aplicarea unei loțiuni, unui lapte de corp sau a unei creme de corp. În funcție de efectul dorit, industria cosmetică, mai ales aceea a produselor cosmetice naturale, a creat o bogăție de produse care mai de care mai tentante sau utile pentru noi. Eu sunt de ani de zile încântată și folosesc cu succes produsele pe baza de aloe vera . Supremația o dețin cele cu efect hidratant, reparator și nutritiv. Le urmează cele parfumate,  care fac parte din gama parfumurilor renumite, loțiunile cu efect predominant tonifiant pentru piele, cremele care îmbină efectul de hidratare cu cel autobronzant.Toate aceste produse sunt, dacă vreți o completare a „demachierii” corpului, absolut necesară, la fel ca și pentru ten.

Iți dorești pielea netedă și fină ca de bebeluș? Lucrul acesta se poate obține folosind în mod constant un gomaj al corpului așa cum și tenul are nevoie de același procedeu săptămânal sau, să fiu mai indulgentă, măcar de două ori pe lună. Ne putem alege geluri sau creme de duș sau față care conțin minigranule de exfoliere. Ce se obține în urma folosirii acestor produse? O piele din ce în ce mai netedă, care va radia de sănătate. Cum se folosesc corect produsele de gomaj? În primul rând, cu foarte multă blândețe. Cele mai „aspre” sunt indicate a fi folosite de 1-2 ori pe săptămână, în completarea produselor obișnuite de curățare a pielii. Puteți acorda mai multă atenție pe zonele sensibile- gât,decolteu, sâni, partea internă a antebrațelor. Nu ne rămâne decât să ne formăm reflexul aplicării lor și rezultatele nu vor întârzia să apară. Aveți dreptul, mai mult ca niciodată, să fiți frumoase!

sursa foto: pinterest.com

Author