Tu porți sandale sau pantofi cu șosete?

Tu porți sandale sau pantofi cu șosete?

 

Trendul șosetelor purtate cu pantofi sau sandale nu este o noutate în lumea modei însă, nu foarte multe femei au avut curajul până acum să îl încerce. Ce-i drept este și un stil destul de controversat și ai nevoie de puțin curaj să ieși așa din casă, însă nu e ca și cum ți-ai pune o pungă în cap, nu-i așa? Din punctul meu de vedere, șosetele sunt acele accesorii care au puterea să schimbe complet o ținută indiferent de cât de banală sau simplă ar fi. Mai ales dacă le combini cu niște tocuri amețitoare! Fie că porți o pereche de pantofi stiletto, decupați sau sandale, nu te teme să îi combini cu șosete colorate, albe, negre, gri sau cu diverse imprimeuri.

Te poți juca cu acest trend și să dai un refresh pantofilor tăi, uitați de mult în cutiile prăfuite! Având în vedere faptul că șosetele vor deveni punctul de atracție al ținutei, trebuie să ai grijă ca pantofii să nu aibă urme de uzură și să fie perfect curați. De asemenea, trebuie să fii conștientă că picioarele tale vor fi în centrul atenției, așadar dacă nu ai o gambă bine lucrată dar vrei să porți șosete cu tocuri, atunci poartă-le cu o pereche de pantaloni sau blugi cu lungimea până la gleznă.

 

Dupa cum vedeti, trendul sosetelor purtate cu pantofi nu are vârstă! Celebra actriță Diane Keaton arată magnific la cei 72 de ani și poartă cu stil și atitudine șosete cu pantofi într-o ținută spectaculoasă alb-negru. Un adevărat fashion icon, nu-i așa?

 

Sarah Jessica Parker poartă una dintre perechile de pantofi din propria ei colecție SJP cu șosete din voal până la gleznă. Îmi place la nebunie cum arată ținuta!

 

Kendall Jenner poartă sandale Jimmy Choo cu șosete la doar 17$ pe covorul roșu de la Cannes Film Festival 2017 alături de o superbă rochie Giambattista Valli.

 

Iată și alte ținute inspiraționale purtate de fashionistele din întreaga lume:

 

 

Dar tu, ai curajul necesar să încerci acest trend pe străzile orașului tău?

Sursă imagini: www.pinterest.com