Cu siguranță multe dintre voi sunteți în tabăra NAY atunci când vine vorba de pantalonii din vinil. Poate că aveți și dreptate; cum poate un material din plastic să fie ceva pe care să-l porți!? Sau cum poate fi măcar confortabil!? Însă, înainte de a-i judeca prea asupru eu zic să te gândești de două ori pentru că, ce să vezi, sunt în mare trend în această toamnă/iarnă 2017-2018. Mai mult decât atât, designerii s-au gândit la toate aspectele și i-au făcut astfel încât să fie și purtabili, nu doar frumoși. Așadar, în acest articol te pot ajuta să te convingi de faptul că pantalonii din vinil nu sunt de neglijat în acest sezon.

Trendul acesta a câștigat popularitate de aproape un an, fashionistele prezente la săptămânile modei fiind cele care au spus clar: ‘item-urile din vinil sunt foarte HOT și purtabile’. Le-am văzut ‘defilând’ pe străzile marilor capitale în tot felul de piese vesimentare din acest material – trench-uri, rochii, fuste, însă cu siguranță pantalonii sunt cei mai populari.

Poate ai tendința de a-i asocia cu ținutele vulgare, însă te asigur că, cu un styling reușit, pantalonii din vinil pot fi adevărate piese statement în garderoba ta. Ținutele de mai jos sunt câteva exemple de ‘așa DA’ atunci când vine vorba de integrarea pantalonilor lăcuiți în viața noastră.

 

Cea mai safe combinație în care poți integra pantalonii negri din vinil este cea all black, cu siguranță. Bineînțeles, celelalte materiale nu trebuie să strălucească sau să lucească, lăsați-i doar pe ei să fie în centrul atenției! Acești pantaloni fac echipă foarte bună cu un pulover cu mânecile foarte lungi sau cu unul cu umerii decupați, cu un top basic sau cu un sweatshirt cu logo-ul imprimat; o vestă lungă din blană, un trench sau o jachetă de blugi completând perfect întregul look.

 

Estompează aerul sexy pe care pantalonii de vinil îl pot da ținutei și poartă-i cu o pereche de adidași sau teniși. Mereu am iubit mixurile acestea mai neașteptate sau mai bine spus contrastele!

 

După cum vezi, un tricou alb simplu sau cu un imprimeu funny face o echipă perfectă cu o pereche de pantaloni negri din vinil. Un look aparent simplu, dar extrem de sofisticat în același timp. Și unde mai pui că e și extrem de ușor de pus în aplicare! Să fim serioși, fiecare dintre noi are cel puțin un tricou alb în garderobă, nu-i așa?

 

Poartă-i cu o jachetă bomber sau cu un hanorac cu două mărimi mai mari (chiar și hanoracul iubitului) la care adaugi o pereche de tocuri amețitoare și obții pe loc o ținută ce întoarce cu siguranță toate privirile celor din jur.

 

Dacă la locul de muncă nu ai un dress code destul de riguros atunci te poți gândi să porți într-o zi de vineri (să-i spunem Casual Friday) cămașa preferată cu o pereche de pantaloni din vinil. Ai grijă doar să nu fie aerul condiționat pornit ca să nu transpiri în exces, pentru că materialul pantalonilor este unul destul de…. ‘pretențios’.

 

Dacă nu ești la începutul relației cu o astfel de pereche de pantaloni, atunci lasă-ți creativitatea să formeze cele mai spectaculoase combinații. Dar nu le ține doar pentru tine! Ieși pe stradă și arată-le și celorlalți de ce ești în stare!

 

Deja ai căpătat o oarecare experiență în stilizarea pantalonilor de vinil și a venit momentul să treci la un alt nivel și să-i alegi într-o culoare vibrantă – roșu, dacă tot este culoarea vedetă a acestui sezon.

 

Cum poartă vedetele pantalonii de vinil?

Alexa Chung, prezentatoare TV din Anglia, model și editor la ediția britanică a revistei Vogue, îi poartă atât ziua la un festival de muzică cu o pereche de cizme de ploaie Hunter și un pulover cu slogan, dar și seara cu un tricou simplu, un palton din mohair și tocuri înalte.

 

Nu puteau să lipsească, bineînțeles, supermodelele momentului Bella & Gigi Hadid și Kendall Jenner. Putem fi cârcotași și să spune că ele oricum arată foarte bine și pot purta orice, însă nu facem asta pentru că ne-au demonstrat de-a lungul timpului că sunt adevărate trendsettere și știu să se îmbrace foarte bine.

 

Acum, când ai văzut atât de multe exemple de ținute în care îi poți integra, a venit momentul să te întreb: tu în ce tabără ești? YEY sau NEY pentru pantalonii din vinil?

 

Sursa imagini: www.pinterest.com

Author