„WINK Public Multimedia lansează WINK & The City – un program care adună proiecte și iniţiative ale tinerilor artiști ieșeni și le oferă spațiu media, transformând orașul într-o galerie publică de artă. Conceput ca un program de expoziţie care își propune activarea spaţiului public prin intervenţii temporare, WINK & The City merge pe ideea că arta merită să devină accesibilă într-un oraș cultural și să devină parte din expresia lui vie.”, anunță reprezentanții WINK în ziua în care au lansat proiectul WINK & The City.

Realizat în colaborare cu fetele de la Ladies, Wine& Design, proiectul a debutat în luna martie cu lucrările semnate de grafic designerii de sex feminin din Iași. Astfel, în timp ce așteaptă să sosească în stații mijloacele de transport în comun, ieșenii pot face cunoștință cu „Paparuda”, semnată de Lidia Macov, „Feminin” de  Alexandra Gheorghiu, lucrarea „Izvorul Gaiei” a Ilincăi Roman, „Fluo” – Lisa Melinte (Fox) și „Mama Natură” a Amaliei Vornicu.

„Feminitatea nu are o reţetă scrisă și aplicabilă tuturor, ea este adaptată contextului personal al
fiecăruia și reprezintă esenţa noastră ca femei, frumuseţea ei stȃnd tocmai în diversitate.
Pentru că proiectul a început în luna martie, pe care o știm de cȃnd eram copii ca luna dedicată mamei și, în general, tuturor femeilor din viaţa noastră, ne-am gândit ca tema primei ediții să fie despre noi și toate formele în care ne putem prezenta ca fiinţe feminine”,
spune Alina Ioana Petrea, co-organizator LWD.

Mai multe detalii despre proiect și fotografii puteți găsi pe site-ul WINK- http://wink.ro/noutati/wink_and_the_city

 

 

Author