Ziua femeii, altfel. JCI Iași a dat startul unei campanii prin care vrea să le facă pe femei să se simtă frumoase donând produse de igienă și o… poșetă

Ziua femeii, altfel. JCI Iași a dat startul unei campanii prin care vrea să le facă pe femei să se simtă frumoase donând produse de igienă și o… poșetă

Poate dacă nouă nu ni se pare nimic neobișnuit în a ne achiziționa o poșetă, realitatea arată că la noi în țară există suficient de multe femei care nu își permit acest „lux”. Nu, nu suntem exagerați în termenii folosiți, ci doar spunem că în România există femei care nu au posibilitățile materiale necesare pentru a-și achiziționa măcar acea trusă minimă de îngrijire personală minimă, care n-ar trebui să-i lipsească. Și pentru că e luna martie, luna dedicată femeii, prietenii de la JCI Iași vor să le facă pe acele femei fără posibilități financiare să se simtă frumoase și apreciate, oferindu-le în dar câte o poșetă în care pot găsi: șampon, balsam, absorbante, cremă, deodorant, pastă de dinți, ruj și alte lucruri de care o femeie are nevoie. Lucruri necesare, nu mofturi.

„Dacă ai și tu o poșetă pe care nu o mai porți, pune în ea 1 şampon, 1 gel de duş, 1 deodorant, 1 săpun de mâini, 1 pachet de absorbante, 1 unghieră, 1 pastă + periuţă de dinţi, 1 balsam de buze, 1 cremă universală și hai să facem o femeie să se simtă specială. Până pe 15 martie vrem să oferim 80 de poșete cu produse de igienă personală unor femei care nu au resurse pentru a și le procura. Beneficiare vor fi mame singure din Centrul Rezidențial pentru Mame și Copii aflați în dificultate Hecuba, precum și mame din familii aflate în dificultate, din Iași si de pe lângă municipiul Iași, recomandate de Centrul Diecezan Caritas Iasi și Colegiul Sfântul Nicolae. Primăvara începe cu un gest frumos! Hai noi să facem o femeie să se simtă specială!”, a fost mesajul celor de la JCI Iași, postat pe pagina de Facebook a organizației.

Puncte de colectare: Jassyro și Bistro La Noi  de pe bvd Stefan cel Mare și Sfânt și Colegiul Sfântul Nicolae, în spatele Primăriei Iași.