Pasionații muzicii trance îi vor putea urmări live pe băieții de la Above& Beyond, grupul englez de muzică electronică, fondat în anul 2000, clasați ani la rând în top 10 al celor mai buni DJ-i din întreaga lume. Aceștia se alătură, astfel, celorlalte nume deja anunțate de către organizatori: Ben Klock, Len Faki, Andrew Rayel, Double Pleasure, Steve Lawler, Eats Everything, Ellen Alien, Monika Kruse, Rick Roblinski, Hurts, Tom Odell, Paul van Dyk, Cosmic Gate, Vini Vici, Sunnery James & Ryan Marciano, The Crystal Method, Dubioza Kolektiv, Blockhead, Art Department, Francesca Lombardo și Scratch Bandits Crew.

Așa cum ne-au obișnuit încă de la ediția anterioară, muzica îmbină și alte activități conexe la AFTERHILLS. Astfel, vor fi amenjate spații pentru copii, zone lounge, ateliere de artă și instalații interactive, toate în acord cu tema festivalului, „Dreamers”, acel univers în care visele se pot îndeplini. De asemenea, pe scena Comedy, o surpriză pentru publicul ieșean, #dreamers-ii vor putea râde cu Micutzu, Nelu Cortea & Claudiu Popa, Bordea & Mane Voicu, Anisia & Serghei, Ana Maria Calița, George Tănase & Radu Bucălae.

Dacă nu ai prins promoțiile Early Bird și Xmas Special, mai ai o ultimă șansă. AFTERHILLS începe promoția online Spring Sale, în care îți poți lua FULL FESTIVAL PASS la prețul de 330 RON. În plus, acum poți alege plata în 2, 3 sau 4 rate – fără dobândă și fără taxe suplimentare. Promoția este valabilă pentru orice card de credit de la BRD Finance sau de la Alpha Bank, orice STAR card de la Banca Transilvania și pentru Good Payment Card de la BCR. Biletele pot fi cumpărate direct de pe www.afterhills.com.

Author