DevExperience 2018, conferința care adună în aprilie, la Iași, 400 de seniori în IT

DevExperience 2018, conferința care adună în aprilie, la Iași, 400 de seniori în IT

Ajunsă la cea de-a treia ediție, DevExperience 2018 planează în jurul lui Elon Musk și a primei mașini în spațiu, ca un omagiu adus lucrurilor pozitive care pot fi făcute pentru omenire cu ajutorul tehnologiei. „Want to go for a ride sometime in April? On Earth, obviously!” este întrebarea la care participanții vor trebui să răspundă pe parcursul celor patru zile de conferință (perioada 21- 24 aprilie 2018, la Iași).

„Ne dorim ca acest eveniment să crească și să devină mai bun în fiecare an. Ne dorim să oferim comunității locale evenimente de calitate și experiențe profesionale creative. Vrem ca industria internațională de IT să știe că Iași este orașul din România unde seniorii din IT din lumea întreagă se întâlnesc în fiecare primăvară să schimbe informații și modele de bune practici sub umbrela DevExperience. Acest lucru poate deveni posibil cu sprijinul fiecărui partener și participant care s-a alăturat și care se va mai alătura de acum evenimentului. Ne bucurăm că avem deja sprijinul multor companii importante de IT, a mass-mediei locale, a bloggerilor de tech și a firmelor locale care au dorit să contribuie la acest eveniment de amploare pentru Iași”, declară Iuliana Anton și Liviu Costea, organizatorii DevExperience.

Organizatorii au pregătit o tombolă pentru participanți, iar un alt element de noutate este și tehnologia Digital Signage, o experiență multimedia modernă adusă de XSIGN și menită să îmbunătățească experiența participanților la eveniment, prin componente ca Live event agenda, Social wall, Event gamification, Partners wall, Live Q&A, Event registration sau Quick survey. Astfel, participanții vor avea mereu la îndemână informații utile și vor putea participa activ în cadrul evenimentului, prin discuții în social media, folosind platforma Q&A sau sistemul de survey.

DevExperience 2018 înseamnă patru zile pline cu evenimente de IT la Iași:

23 aprilie: Conferința – punctul central al evenimentului

21 aprilie: Community Events alături de companiile partenere

22 și 24 aprilie: Workshopuri de o zi (Cei care se înscriu la oricare workshop au prânzul inclus și, automat, acces liber la conferința de luni)

 • Build WhatsApp mobile app in a day with React Native – cu Vladimir Novick
 • Building A Self-Sufficient System (advanced) – cu Viktor Farcic
 • Getting started with Kubernetes – cu Ádám Sándor
 • Driving Lessons for Test Automators – Seretta Gamba

Conferința de pe 23 aprilie va avea loc la Hotel Internațional din Iași, se va desfășura în intervalul orar 09:00 – 18:00 și se va încheia cu nelipsita Geek Party. Evenimentul va aduna peste 400 de participanți și peste 20 de speakeri internaționali cu o mare experiență în IT și cu funcții importante în cele mai active companii de IT din lume. Conferința va începe cu două keynotes susținute de Yegor Bugayenko (CEO @Zerocracy & Autor The Elegant Objects) și Vlad Galu (VP Engineering @Globalsign), apoi participanții se vor împărți în cele 5 trackuri ale conferinței, în funcție de nișa fiecăruia:

 • QA: Viktor Slavchev (Senior QA & Testing Trainer & Blogger), Corina Pip (Senior Test Automation Consultant), Elisabeth Hocke (Agile tester, Change agent, Team glue), Seretta Gamba (Test Automation Consultant / Test Manager)
 • DevOps: Viktor Farcic (Senior Consultant @ CloudBees), Yury Petrov (Site Reliability Engineer @ Google), Ádám Sándor (Senior Engineer @ Container Solutions), Christos Matskas (Senior Azure Developer PFE @ Microsoft)
 • FrontEnd: Eva Lettner (Google Developer Expert, Front End @ trigo GmbH), Marcel Cutts (Cyberpunk enthusiast, Founder @ Asgard.tech), Sebastian Golasch (Software Developer @ Deutsche Telekom), Vladimir Novick (Software Architect, Consultant, Worldwide Speaker)
 • Future Tech: Sven Sauleau (OSS Enthusiast, Member @ BabelJS), Anastasiia Voitova (Security enthusiast & Product Engineer @ Cossack Labs), Bianca Buisman (Software Engineer @ Google), Mark West (Department Manager Data Science @ Bouvet)
 • Architecture: Nicolas Frankel (Software Architect, Author of Integration Testing from the Trenches), Patroklos Papapetrou (Software Engineer @ Elastic), David Schimtz (Principal Architect @ Senacor Technologies)

DevExperience se adresează industriei de IT la Iași, astfel încât, dacă vrei să participi, organizatorii au pregătit și o serie de oportunități în acest sens:

 • Oamenii din IT care se înscriu individual la conferință și care își plătesc biletul din buzunarul propriu, nu prin intermediul firmei la care lucrează, beneficiază de 25% discount;
 • Cei care fac parte dintr-o comunitate de IT și se înscriu la conferință beneficiază, la fel, de 25% discount;
 • Cei care vor să ajute tinerii din organizațiile studențești de IT să participe gratuit la eveniment o pot face prin intermediul Supporter Package, despre care vor afla detalii contactând organizatorii.

Mai multe informații actualizate permanent găsiți pe site-ul oficial DevExperience – www.devexperience.ro – precum și pe conturile oficiale din social media:

Facebook Page | Facebook Event | LinkedIn | Instagram | Twitter | YouTube

Persoane de contact:

Iuliana Anton – 0758-077-920

Liviu Costea – 0744-678-472

E-mail oficial: devexperiencero@gmail.com

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.