Potrivit unui comunicat de presă transmis, Alberto Rega, designer internațional, originar din Mexic, îşi va lansa în premieră mondială cea mai recentă colecţie a sa pe scena Festivalului Industriilor Creative, eveniment care are loc în perioada 19-21 aprilie, la Sala Sporturilor din Iași.

„Kasta Morrely Fashion Week este un festival care se bucură de onoarea de a fi devenit un Brand al orașului Iași. Ne-am bucurat să vedem din nou că profesionalismul evenimentului este apreciat și peste Oceanul Atlantic prin prezenţa la această ediţie a designerului internațional Alberto Rega din MEXIC. Acesta îşi va lansa în premieră mondială cea mai recentă colecţie a sa pe scena Festivalului Industriilor Creative. Ne bucurăm din nou de prezenţa designerului de onoare a Casei Regale a OLANDEI Addy van den Krommenacker care va prezenta o colecție în premieră internațională. Bjanka Bijelik unul din cele mai apreciate branduri din SERBIA și Lidia Selici unul din cele mai bune branduri luxury din REP. MOLDOVA au pregătit lansarea colecțiilor pe podiumul ieșean.” a declarat Diana Morelli, director de imagine al festivalului.

Dintre brandurile ce ne fac bucuria de a fi prezente pe podiumul ieșean Kasta Morrely Fashion Week ediția a VIII-a menţionăm cu plăcere: Atmosphere, Sophie by Adelina Boie, Mirela Pellegrini, Galeria de Stil Luminița Balazs, Adriana Agostini, Dames Moda, Nicoleta Negură, Damao Cibran & Giuliano Sabău Shoes, Tullerie by Oana Stroici, Monarh, Luada Style, Andaleya, LA.AMI România, Atelier Isabeli, Atelier Dressyna, Seroussi, Dani Kristine, Kasta Morrely Kids. De asemenea, vor putea fi admirate creaţiile studenţilor celor mai talentaţi ce vor reprezenta Universitatea Națională de Arte George Enescu din Iași (Facultatea de Arte Vizuale și Design) și Universitatea de Vest din Timișoara (Facultatea de Arte și Design).

Festivalul Industriilor Creative 2019 are ca misiune civică dezvoltarea și promovarea la nivel internațional a spiritului şi valorilor democraţiei locale printr-un eveniment de interes general dedicat profesioniştilor din domeniul industriilor creative.

Author