După un turneu încheiat cu succes la finalul lunii decembrie, Tenebres, formația ieșeană de gothic metal, a primit alte noi vești bune, fiind nominalizați la cinci categorii ale premiilor METALHEAD 2018, dintre care menționăm: Best Romanian Metal Video, Best Romanian Metal Album, Best Romanian Metal Band.

Voturile se fac pe pagina de facebook a evenimentului, în secțiunea „Discuții”: https://www.facebook.com/events/1400304676765580/

Potrivit informațiilor de pe pagina de Facebook a evenimentului, regulile celei de-a 11-a ediție a premiilor muzicii metalice s-au schimbat. Mi exact, într-o primă etapă, până pe 1 februarie, organizatorii propun sau oricare dintre noi poate propune nume de artiști. Primii 10 clasați ai fiecărei categorii se califică în semifinalele MetalHead 2018, urmând a fi votați în perioada 1-25 februarie. În urma voturilor publicului, artiștii care vor ocupa primele 3 poziții în preferințe, merg în finală, acolo unde, redacția METALHEAD, în baza unor criterii obiective stabilite de specialiști în domeniu, nominalizaților li se acordă note de la 1 la 5. Votul juriului de specialitate are o pondere de 50% din decizi finală, cealaltă jumătate fiind atribuită votului publicului din faza a II-a (semifinalele) competiției.

Data la care va avea loc Gala Metalhead Awards 2018 este 24 martie.

Detalii suplimentare găsiți pe: www.metalhead.ro/

Categoriile Metalhead Awards 2018 sunt:

Best Romanian Metal Band
Best Romanian Metal Newcomer
Best Romanian Metal Album
Best Romanian Metal Video
Best Romanian Rock Ambasador
Best Romanian Alternative Band
Best Romanian Alternative Newcomer
Best Romanian Alternative Album
Best Romanian Alternative Video
Best Romanian Tribute Band

Premii fără jurizare, oferite de organizatori vor fi pentru:

Cel Mai Harnic Fotograf
Best Underground Ambasador
Cea mai curajoasă trupă.

 

sursa foto: pagina de facebook a trupei Tenebres

 

Author