Aș vrea să opresc timpul… Să înfund nenorocita aia de clepsidră să nu se mai scurgă nisipul, să opresc toate ceasurile și să nu mai existe nicio unitate de măsură a vremurilor. Nici un calendar…
Sursa: Pinterest
Să fie doar momente frumoase care se repetă iar și iar, oameni pe care-i iubești și îți dorești să nu-i pierzi niciodată. Să nu existe ură, resentimente, boală sau regret. Să fie mult soare. Să nu ne fi pierdut privirea de copil. Ochii de copil sunt cei mai sinceri și vor rămâne aievea.
Nu te juca cu timpul. Nu este un joc de poker, ruletă sau baccarat. Sper că nu-ți dorești să-l pierzi. Este inexorabil. Profită de el, muncește și creează. Caută în tine cea mai bună versiune a ta. Cu siguranță există. Intră adânc în fântâna sufletului tău și încearcă să descoperi lucruri frumoase despre tine, lucruri pe care vrei să le știi și să le împarți. Ție și celorlalți. Este ca-n fereastră lui Johari. S-ar putea să descoperi în miezul tău ceea ce nici tu și nici ceilalți nu știau că există. Este vorba despre tine. Nietzsche spunea să ai mereu un „de ce”. De ce? Află! Fii cea mai bună versiune a ta. Sunt sigur că poți! Mereu!
Sursa: Pinterest
Cred în oameni, în transformarea lor, în revoluția interioară a fiecăruia dintre noi. Da, oamenii se pot schimba. Își pot cunoaște demonii, accepta, vorbi cu ei, înțelege și în cele din urmă, înfrânge. Ajungi într-un punct zero și nu mai știi nimic. Ce faci, cine ești, de unde vii, care este scopul și care este drumul tău? Poate ajungi să vezi umilința și toate fețele ei ascunse. Dar în același timp, cu siguranță o să renaști din umilință. Începi să crești, să te apreciezi, să înțelegi. De la acel punct zero pleacă totul. Vei descoperi esența. Poți elibera focul ce mocnește în interiorul tău. Lasă-l să iasă la suprafață.
Te vei descoperi pe tine! Vei învață să creezi și să șlefuiești persoana care ești cu adevărat!

Author