Mediciniștii propun „a night in wonderland” pentru Balul Bobocilor din acest an

Mediciniștii propun „a night in wonderland” pentru Balul Bobocilor din acest an

 

În acest an, UMF„Grigore T. Popa”, prin  Societatea Studenților Mediciniști Iași(SSMI), alături de Societatea Studenților Stomatologi Iași (SSSI) și Societatea Studențească de Chirurgie din România, filiala Iași (SSCR Iași), propun bococilor „A night in wonderland”, o „temă”  inspirată din poveștile copilăriei, o seară diferită de oricare alta.

„Lasă fantasticul să te învăluie în culori la trecerea prin porțile care marchează granița către magie. Scoate AS-ul din mâneca ținutei tale, privește ceasul de buzunar, zâmbește și lasă-te purtat de muzică și lumini în cadrul celui mai așteptat eveniment dedicat celor proaspăt admiși la UMF “Grigore T. Popa” din Iași: Balul Bobocilor.”, spun organizatorii, care anunță că evenimentul are loc pe  7 noiembrie, în club Fratelli, de la ora 21. Aceștia promit  „o explozie de culori, de muzică și adrenalină, pe scurt : A Night in Wonderland”, așa că tinerilor nu le revine decât o singură sarcină- să-și lase „imaginația să zburde, imaginile să se distorsioneze, beat-ul să crească ritmul inimii și zâmbetul să domine”.

Locație: Fratelli, Iași Data/Ora: 7 noiembrie 2019, ora 21:00 Invitați speciali: Dan Fințescu și Dj Jonnessey (PARTYDUL KISS FM)

Preț bilete:
– 30 RON/ bilet până la data de 6 noiembrie 2019
– 35 RON/bilet în data de 7 noiembrie 2019

Biletele se pot achiziționa din:
– Sediul SSMI (Clădirea Principală UMF, etajul I),
– Sediul SSSI (Facultatea de Bioinginerie Medicală, etaj II),
– Sediul SSCR (Institutul de Anatomie – demisol).

Rezervări: Pentru a rezerva o masă, un grup de maxim 7 persoane trebuie să achiziționeze un Pachet Special la prețul de 300 RON, alcătuit dintr-o sticlă de vodka/rom/whiskey și sucuri/energizante. Pachetul va fi achiziționat din Sediul SSMI/ Sediul SSSI/ Sediul SSCR de o singură persoană.
Numărul de rezervări este limitat.

Pentru informații suplimentare:
Alexandru Loghin – 0732 915 818 / Vlad Aruxandei – 0734 328 675 – SSMI
Andreea Ciolacu – 0741 792 776 – SSCR
Diana Oiță – 0732 807 012 – SSSI

sursa info si sursa foto: https://www.facebook.com/events/895887917480145/

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.