„Povestea Galei „Zâmbet în dar” este povestea recunoștinței și a binelui răsplătit, dar în același timp este și povestea sprijinului de care au nevoie neîncetat și necondiționat cei mai firavi, mai inocenți și mai neajutorați dintre noi – copiii.

Ediţia a V– a a Galei caritabile „Zâmbet în dar”,  care va fi organizată, pe data de 15 noiembrie 2019, la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, îşi propune să susțină dreptul la educație al tuturor copiilor din cele trei centre educaționale Salvați Copiii Iași. Pentru că acest deziderat să poată fi atins, prețul unui bilet care asigură participarea la eveniment, 180 de lei, reprezintă o donație care va merge direct către cauza copiilor pe care îi sprijinim constant. Nu vor lipsi ingredientele care vor transforma seara într-o reușită și o bucurie pentru toți cei care vor lua parte la eveniment: o piesă de teatru în premieră – comedie, o licitație tăcută de obiecte și experințe și un moment cocktail. Pentru ca Gala „Zâmbet în dar” să capete încă o nuanță de eleganță, dar și de familiar, gazda evenimentului este o personalitate distinsă, care face cinste Iașului la nivel internațional și care vine cu drag alături de proiectele Salvați Copiii Iași, Irina Scrotter.

Dacă vrei să oferi sprijin precum și să facilitezi dreptul la educație pentru micii eroi de la Salvați Copiii Iași, fii un actor, nu un spectator! Rezervă un bilet la Gala Zâmbet în dar pe https://gala.zambetindar.ro/ și fă ca această piesă să aibă un happy end– sigur un copil va fi fericit la rândul lui.”, se arată în comunicatul de presă transmis.

 

Location: Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași