Pe 23 februarie, la Restaurant „La Castel”, Fundația și cele 5 cluburi Rotary din Iași (Rotary IASI Curtea Domneasca, Rotary Iasi, Rotary Copou, Rotary IASI 2000 si Rotary IASI Junimea) și-au stabilit o nouă misiune: „sensibilizarea opiniei publice și colectarea de fonduri în vederea susținerii eforturilor de reabilitare și extindere a Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” (afectat d un incendiu devastator în seara de 10 spre 11 aprilie 2018) pentru a putea, din nou, oferi tratament la standarde europene pacienților copii și adulți, cu boli cardiovasculare congenitale sau dobândite, de pe teritoriul regiunii Nord-Est (8 județe) care, în prezent, sunt nevoiți să se adreseze altor centre medicale supraaglomerate, aflate la minim 180 km distanță de localitatea de reședință.”, scriu cei de la Rotary Iași Curtea Domnească pe pagina lor de Facebook.

Acțiunii i s-a alăturat, din data de 24 ianuarie, și Restaurantul La Castel, care a decis să doneze câte 1 Euro din fiecare comandă plasată în perioada 24 ianuarie- 1 martie către #RotaCardio. Astfel, misiunea La Castel devine aceea de a spijini, în parteneriat cu Rotacardio, refacerea Institutului de Boli Cardiovasculare Iași. Adevărații eroi sunt printre noi. Vă mulțumim pentru că împreună facem lumea aceasta un loc mai bun de trăit!”, a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook a Restaurantului La Castel.

Toate detaliile cu privire la bilete și donații le găsiți aici: https://app.eventway.io/buy/B9BD0E85C9?fbclid=IwAR05u-tpdyK5DDBJyGEi9lWxd6RQcITN3ScY6usewbIe_d9WWSYXbADIN-M