Pianistul francez Aimo Pagin vine la Iași pe 20 februarie pentru a-l susține pe tânărul Alexandru Simirad, talentatul ieșean care își dorește să ajungă să învețe la cei mai buni profesori de muzică.

De pe pagina de Facebook a evenimentului aflăm că în 2004, Aimo Pagin a devenit absolventul Conservatorului Superior din Geneva, la clasa lui DOMINIQUE MERLET, obținând cea mai înaltă distincție- Diploma de Solist! Apoi, dorința sa pentru cunoașterea muzicală l-a condus în Statele Unite, unde a fost acceptat ca student al pianistului și pedagogului LEON FLEISHER. Astăzi este unul dintre cei mai admirați pianiști ai Europei! Pe 20 februarie, după un lung turneu prin Europa, după trei ani, revine în România!
„Aimo Pagin ne va oferi un recital extraordinar din repertoriul lui Chopin, devenind complicele nostru în realizarea visului talentatului pianist ieșean Alexandru Simirad – șansa de a merge pentru un masterclass în Germania!
Vă invităm să fiți parte din poveste!  Așadar, vă invităm pe 20 februarie 2019, ora 18.00, sala mare a Ateneului din Iași, la recitalul extraordinar În ritm de vals… cu Aimo Pagin!”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook.

Accesul la spectacol se face în baza unei invitații cu donație minimă de 100 lei.
Pentru rezervări și detalii: 0757479194 sau 0744435220.

Location: Ateneul din Iași