Pe 20 martie 2017 lansam www.insociety.ro, locul unde ne-a plăcut din prima clipă să ne jucăm cu frumosul. Șlefuim portrete și povești de succes de doi ani încoace, timp în care am crescut frumos și datorită tuturor celor care au făcut parte din proiect în tot acest timp ( Mihaela Gârlea, Teona Gherasim, Ema Tănase, Daniela Macsim, Alin Tănasă, Felicia Stoica, Eva Gârlea, Vali Tătar, Andrei Dumitru). În egală măsură le mulțumim pentru suport, contribuție și implicare.

Pe 20 martie 2019 celebrăm 2 anișori de când există. Cu o formulă aproape pe deplin modificată și un nou concept, mai glossy, mai „monden”, mai „pe pofta inimii”, de la ora 18.30, la cafeneaua Filicori Zecchini din Palas (lângă club Fratelli), vă așteptăm să ciocnim un pahar și să răsfoim noul număr tipărit al revistei. Ne vom întreține pe mixuri actuale, designerul Doru Mocanu, protagonistul principal al noului număr, va prezenta noua colecție, iar Cristina (Tattoo Bar), unul dintre „actorii” articolului „România celor care FAC” ne va tatua. Semipermanent, nu vă împacientați! Vom face poze, socializăm…ne simțim bine, cred că aceasta este esența evenimentului, așa cum v-am obișnuit deja.

Noi, Alexandra, Laura, Oana, Cristina, Ștefana, Paul și de la distanță Vlad și Olivia, vă așteptăm cu drag!

*Le mulțumim partenerilor noului număr: Reign Salon, OMINI Clinic Iași, Palas Iasi, Atelierul de Stil, The Mirror Academy, Hotel Restaurant La Castel – Iasi, Divos – Dare to be, Școala Gimnazială Internațională Spectrum Iași, Lumea Baloanelor – Decor&Difere, BeerHub Bergenbier, Darlington – Croitoria de flori, Iasi

Din paginile revistei vom afla povestea designer-ului Doru Mocanu, vom pătrunde în universul primei femei detectiv din România, Maria Bumbaru, pe care o vom cunoaște și ca om, nu doar din punct de vedere profesional, vom arăta cum poți fi stilată indifirent de vârstă, dar și cum poți fi impecabilă la orice petrecere. Și plus alte subiecte, printre care și dialogul cu Radu Țibulcă, one-man show-ul de la radio și din online.

Location: Cafeneaua Filicori Zecchini Palas