Rolul acidului hialuronic în tratamentul împotriva ridurilor

Rolul acidului hialuronic în tratamentul împotriva ridurilor

Pielea din jurul ochilor este subțire- de fapt, este cea mai subțire piele de pe față. Trecerea timpului, poluarea și stresul pot distruge rezistența tenul, făcând pielea din jurul ochilor să pară îmbătrânită.Odată ce pielea din jurul ochilor începe să arate îmbătrânită, poate afecta negativ aspectul întregului ten. Stadiul deteriorării pielii va determina ce tratament este cel mai potrivit. Potrivit OMINI Clinic din Iași, cei mai mulți pacienți preferă să apeleze la ajutorul acidului hialuronic prin injectarea acestuia în zonele problematice. Recunoscut mondial ca și ingredient în cremele anti-îmbatrânire al multor produse de îngrijire a pielii, rutine și tratamente injectabile, acidul hialuronic acționează benefic, chiar dacă rareori  este explicat exact ce este și cum afectează corpul și pielea noastră. Studiile arată că pacienții care au apelat la tehnicile injectabile cu acid hialuronic au vrut să știe, înainte de a face procedurile, dacă acidul hialuronic este sau nu o substanță naturală. Răspunsul dr. Theodor Motruc, de la Omini Clinic, confirmă ceea ce și noi știam, evident că nu la nivel de știință- „acidul hialuronic este o substanță naturală- este produsă în mod natural de organismele noastre. Este prezent în special în piele, ochi și articulații. Acidul hialuronic ajută la menținerea colagenului, crește hidratarea și asigură elasticitatea.” 

Dar mai exact, ce face exact acidul hialuronic pentru pielea noastră? În primul rând, deoarece este o substanță naturală, este mai probabil că pielea dumneavoastră va reacționa bine la ea în comparație cu o substanță sintetică. De asemenea, așa cum am menționat mai devreme, HA are multe efecte substanțiale asupra bunăstării pielii. Crește hidratarea, la aspectul general al pielii – aceasta duce la o piele mai flexibilă, mai elastică și mai tânără. HA, de asemenea, ajută la reducerea ridurilor, motiv pentru care este ingredientul pentru produse anti-îmbătrânire și tratamente.”, completează dr. Theodor Motruc, OMINI Clinic Iași, împreună cu care veți putea stabili un plan de tratament potrivit pentru dumneavoastră, procedura fiind relativ nedureroasă având rezultate de până la 9 luni, în funcție de textura pielii pacientului.

*sursa foto: https://www.facebook.com/pg/ominiclinic

 

 

 

 

 

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.