Victorie! Pentru a doua oară, cel mai bun barman din România este din Iași!

Victorie! Pentru a doua oară, cel mai bun barman din România este din Iași!

După ce anunțam în urmă cu ceva timp că avem un ieșean calificat în finală (articolul este aici), Vlad Gora a reușit să aducă la Iași trofeul pentru „Cel mai bun barman din România”. Este pentru a doua oară când Iașul dă României cel mai bun barman, în anul 2014, ieșeanca Aida Ashor (mai multe despre Aida puteți afla de aici) își adjudeca trofeul din cadrul competiției Diageo World Class Competition, reușind să surprindă juriul prin cocktailurile duse la nivel de artă.

„Trofeul Diageo Worldclass se intoarce la Iasi!!! Aparte de a fi colegul cu care am petrecut unele dintre cele mai frumoase momente in spatele barului, un barman genial, un nebun, care iubeste la nebunie oamenii! Felicitari Vladut, stiam si simteam!”, a fost mesajul pe care Aida Ashor l-a transmis imediat câștigătorului pe pagina ei de facebook.

Vă promitem că vom reveni cu un interviu cu Vlad cât de curând. 🙂

 

sursa foto: facebook Vald Gora

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.