Eleganța, dincolo de vârstă: Diana Samrin, fetița care a impresionat juriul la Top Child Model România

Eleganța, dincolo de vârstă: Diana Samrin, fetița care a impresionat juriul la Top Child Model România

Într-o lume a inocenței anilor copilăriei, creionată în povești cu zâne și prințese, fetițele visează… n-au nevoie ca sub efectul nopții să-și imagineze că devin personajele de basm preferate, ci pentru că le permis, e suficient doar să creadă. Diana Samrin e una dintre fetițele care nu așteaptă ca visele să-i devină realitate, ci face ca ele să se întâmple. Diana surprinde nu doar pentru că mi-a povestit mama ei cu o sclipire în ochi cum rar remarci în ochii unui părinte despre talentul la desen remarcat deja de specialiști în domeiu, ci pentru că, dincolo de acea doza de inteligență nativă mult peste media copiilor de vârsta ei, are o expresivitate aparte în care rafinamentul și naivitatea se împletesc perfect armonios într-un chip de înger blond.

              Și-a dorit mult să ajungă  la Top Child Model România,  competiție internațională de la care s-a întors de curând cu premiul special pentru eleganță și un cover susținut Art School & Modelling Agency Cătălina Buzdun din București. Spune că premiul o motivează să muncească și mai mult pe viitor și vine ca o recompensă după doi ani în care a cochetat cu modelling-ul și televiziunea, prin intermediul cărora și-a dezvoltat încrederea și abilitățile de comunicare. De mai bine de un an se pregătește pentru astfel de concursuri, Alina Nechifor și Georgiana Tescu, de la agenția First Models Kids, fiind cele care s-au ocupat de atitudinea, grația și prezenței scenice ale Dianei.

 

 

„Modellingul e o formă de socializare, da, pentru că oricărui copil îi place să stea și să învețe lucruri noi de la alți copii, dar Diana este selectivă și perfecționistă. Și da, modelling-ul înseamnă competiție pentru că ești de unul singur pe scenă și trebuie saă te prezinți impecabil după criteriile date. Decizia de a participa la acest concurs i-a aparținut, desigur. Vreau să îi mulțumesc soțului meu. Pentru acord și susținere. A fost prima competiție de așa anvergură, vorbim de o competiție la care o comisie internațională a făcut selecția. A avut emoții  ca orice copil, dar dorința de afirmare a Dianei a mobilizat-o să dea sută la sută din ea, iar premiul a venit ca o răsplată a muncii de până acum.”, spune mama Dianei, Mihaela Samrin.

 

La vârsta de 4 ani, la o prezentare de modă la care participa, i-a fost remarcată dezinvoltura cu care vorbește de către actorul Vlad Baba managerul Școlii de Televiziune și film „Just Smile”. Părinților li s-a propus să o încurajeze să se pregătească în această direcție și de atunci până în prezent a evoluat constant și a bifat mai multe aparții media locale. Întotdeauna părinții au încurajat-o, dar niciodată n-au îndrumat-o să facă activități care nu-i plac. Doamna profesor Denisa Cernat este cea care lucrează cu Diana pe improvizație, exerciții de memorie, atenție, creativitate, public speaking și dicție. Înainte de a fi desemnată Miss Elegance, în urmă cu o lună, Diana a ocupat locul doi la concursul Miss și Mister pe care agenția First Models Kids l-a organizat. Nu se oprește aici, iar cu multă muncă și determinare din partea ei și  familiei ce o susține necondiționat emoțional și financiar, știe că va progresa la umătoarele concursuri.

 

*Diana Samrin a strălucit într-o creație a Cristinei Filimon (Ceremony by Artizan), special creată pentru apariția de la Top Child Model România, omul care reușește de fiecare dată să scoată în evidență frumusețea naturală și inocența vârstei oricărei fetițe.

 

sursa foto: arhivă personală mama Dianei, Mihaela Samrin.

 

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.