Afterhills pune orașul nostru pe harta marilor evenimente din lume

Afterhills pune orașul nostru pe harta marilor evenimente din lume

Cu doar câteva ore înainte de start, cel mai mare eveniment de muzică și arte din istoria Iașiului – Festivalul de muzică și arte Afterhills – freamătă! Vor fi 101 artiști și 72 de ore de muzică adusă din toată lumea pe pământ românesc, colea, la Miroslava!

 

Sunt așteptate zeci de mii de spectatori pentru că „s-au vândut foarte multe bilete în multe țări din Europa și în Republica Moldova”, așa cum am aflat de la Ovidiu Biber, unul dintre organizatorii evenimentului.

Sursa fotografiei http://ziaruldeiasi.ro

Am fost acolo! E cu adevărat o nebunie! Scene futuriste, sonorizări de zeci de mii de watti, un Câmp al artelor (artă ambientală, pictură, sculptură, land art, ready-mades), toate într-o organizare ce nu e nu nimic mai prejos de tot ceea ce s-a văzut sau auzit în lume, așa că… O să fie nebunie!

 

23-25 iunie, AFTERHILLS la Miroslava! Vineri, 23 iunie, la ora 12.00 se deschid porțile celui mai mare eveniment de muzică și arte din nord-estul României!

Vrem o vară ca afară!

Pentru bilete și alte informații, accesați http://afterhills.com/

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.