Adolescenții din mediul rural pot deprinde tainele televiziunii și filmului în tabăra de la Aroneanu

Adolescenții din mediul rural pot deprinde tainele televiziunii și filmului în tabăra de la Aroneanu

Copiii și adolescenții din mediul rural au ocazia de a merge pe urmele vedetelor pe care le apreciază, învățând abc-ul mass-mediei în cadrul Taberei de Televiziune și Film Aroneanu. Proiectul este co-finanțat în proporție de 90% de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) și se derulează în perioada 1 martie 2018- 31 iulie 2018. Organizatorii spun că în luna aprilie va avea loc selecția celor 60 de copii din mediul rural, cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani, care vor participa în cadrul proiectului asociației Just Smile Events, reprezentată de actorul Vlad Baba.

„Proiectul cultural „Tabăra de Televiziune și Film Aroneanu” constă în organizarea și derularea unui program intensiv de familiarizare a copiilor și adolescenților din Iași, în special din mediul rural, cu instrumente și mijloace media, în vederea atragerii acestora în urmarea unei cariere în domeniul artelor vizuale, în special film, video, new media, dar și pentru a crește adulți încrezători, cu abilități îmbunătățite în relaționarea cu media. Proiectul cuprinde inclusiv activități de orientare și consiliere vocațională și profesională în domeniile vizate – activități adaptate categoriei de vârstă a grupului-țintă.”, se arată pe pagina de facebook a Taberei de Televiziune și Film Aroneanu.

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.