Irina Rimes și Macanache vin la Iași

Irina Rimes și Macanache vin la Iași

Sfârșitul acesta de săptămână îi aduce în Iași pe doi dintre cei mai în vogă artiști români. Astfel, dacă nu știi ce să faci vineri seara, evident că musai după ”Chermeza cu lăutari” de la Restaurant Pogor despre care v-am dat deja de știre, la The Beach Bar (strada Palat, grădina Palas) aveți întâlnire cu Irina Rimes, începând cu ora 23.

”Irina Rimes este mai mult decât o voce de neuitat, ea este un artist complet. Scrie versuri, compune şi colaborează cu multe dintre vedetele muzicii românesti. Hit-urile lansate de INNA, Raluka, Antonia sau Alina Eremia poartă semnătura Irinei Rimes. Un multitalent deosebit, o voce caldă, cu un sound aparte.”, spun organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sâmbătă o luăm de la capăt și ajungem în mijlocul naturii, la SKIN Social (Ciric) și ne dezlănțuim pe melodiile lui Macanache, ”artistul care face atmosferă îmbinând beat-urile clasice, aproape retro, de funk & rap cu realitatea românească, cu mult „haz” vine la Skin Social pentru o seară memorabilă!”, după cum ne anunță organizatorii pe pagina evenimentului. Biletul costă 20 lei, iar detalii și rezervări pot fi obținute la numărul de telefon 0748.130.500.

 

sursa foto: Facebook The Beach Bar și Skin Social

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.