“Make up artist best work”, cea mai recentă campanie semnată de fotograful ieșean Vladimir Dumbravă

“Make up artist best work”, cea mai recentă campanie semnată de fotograful ieșean Vladimir Dumbravă

Vladimir Dumbravă, artistul ieșean care își exprimă personalitatea prin munca sa a lansat o nouă campanie colorată și „pictată”.

„Make-Up Artist Best Work” este numele proiectului prin care fotograful Vladimir Dumbravă dorește să pună în valoare munca make-up artiștilor într-un mod unic. Instrumentele sunt simple – creativitate și concepte inedite care prind contur în colaborare cu 12 dintre cei mai talentați make-up artiști ce s-au înscris în acest proiect.

„În total au fost peste 30 de profesioniști în make-up înscriși atât din zona Moldovei, cât și din București. Pe baza fotografiilor transmise, am ales 12 artiști. Ședințele foto au început deja – din fotografii alegem pe cea reprezentativă care este editată folosind tehnici avansate de retouching. Fiecare artist a avut libertate de exprimare, ceea ce a făcut ca abordările să fie din cele mai variate. La unele machiaje am colaborat cot la cot cu artistul întregind imaginea finală a ceea ce am dorit împreună să exprimăm. A fost muncă în echipa, provocări dar și o împlinire a lucrului bine făcut, satisfacție și multă bunăvoie”, a declarat fotograful Vladimir Dumbravă.

Fotografiile pot fi admirate atât pe conturile de facebook și instagram ale autorului cât și pe site-ul personal aflat la adresa www.vladimirdumbrava.com.

„Postăm în fiecare zi, până de sărbători primele 6 fotografii, urmând ca restul de imagini să fie publicate la începutul anului viitor”, a mai adăugat Vladimir.

Make-Up Artist Best Work” este cea de-a patra campanie semnată de Vladimir, după proiectele fotografice”Un portret pe zi”, „Ești mai mult decât perfectă” și „Anotimpurile frumuseții”.

 

 

Condiții preluare articol

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1. specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2. inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.