Cunoști pe cineva implicat în comunitate? Îl poți nominaliza pentru Gala ”Blessing Hearts” din 2018

Există oameni care aleg să stea pe margine și să comenteze, să-și accepte soarta, dar există și reversul… acei oameni care, oricât de grele le-ar fi încercările, nu renunță, se implică, vor să-și demonstreze că se poate și altfel. Pentru ei, ”nu pot” nu există decât la nivel de provocare. Pe acești oameni îi caută organizația nonguvernamentală ”Blessing hearts by Ana Crudu” pentru a-i premia, în semn de mulțumire și recunoștință pentru diferitele demersuri și acțiuni.

“Fără sprijinul oamenilor frumoși și implicati din jurul meu, fără ajutorul parteneriatelor cimentate în timp, fără multă tărie, devotament, determinare și ambiție pentru a schimba lumea pe bucățele, nimic din toate astea nu ar fi posibil. Tocmai de aceea, ideea de a dărui trebuie să fie universal valabilă, la fel ca și legea recunotinței cred eu. Spiritul sarbătorilor ce se apropie mi-a insuflat dorința de a mulțumi și de a recunoaște meritele celor care se implică activ și, de multe ori, singura lor mulțumire rămââne adânc întipărită in suflete. Îmi doresc o comunitate unită spre implicare socială permanentă și nu o putem construi decât împreună.” spune Ana Crudu, fondatoarea Blessing Hearts si initiatoarea acestor proiecte.

Advertisement

Gala Premiilor ”Blessing Hearts” va avea loc anul viitor, în luna aprilie. Prin completarea unui formular ieșenii pot face deja nominalizările pentru următoarele categorii:

* Voluntariat
* Educatie
* Arta si cultura
* Jurnalism
* Sport
* Antreprenoriat social
* Horeca
* Politica
* Sanatate
* Impact in comunitate

Sursa foto: pagina de facebook a evenimentului.

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1) specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2) inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *