”Îngrijitoarea”, cartea dorului și a românilor din străinătate

Daniela Gumann lansează luni, 25 septembrie, ora 13, la Casa cu Absidă din Iași, romanul ”Îngrijitoarea”, un volum bazat pe faptele și experiențele reale ale celor care au ales să urmeze calea străinătății. V fi tradus în limba germană și anunțat deja că va fi lansat și la Viena.

Nu este singura carte pe care scriitoarea Daniela Gumann o va prezenta în cadrul Festivalului Național de Poezie ”Grigore  Hagiu”. ”Poezii în miez de noapte” și ”Florile cireșului tânăr” sunt alte două titluri cu care Daniela Gumann și-a propus să încânte și să cucerească publicul de acasă, din Iași, locul de unde a plecat în urmă cu peste un deceniu.

Advertisement

Daniela Gumann locuiește în Salzburg, Austria, împreună cu soțul și fiica lor Johanna, în vârstă de 16 ani. Au împreună o firmă care oferă locuri de muncă persoanelor interesate să îngrijească bătrâni la domiciliu, D&C Gumann. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul universității Danubius, Galați, Daniela Gumann s-a specializat mai apoi în Sociologie și Asistență Socială, urmând și alte câteva cursuri de specialitate și de perfecționare și în Austria.

Alte scrieri: “Conflictul Arabo-Israelian” (2013), “Îngrijirea la Domiciliu în Austria – Drepturi și Obligații” (2013), “Suport de curs – Îngrijirea la domiciliu” (2014), “Germana – clar și la obiect” (2016). A colaborat cu revistele ”Porto Franco”, și ”Eminesciana”, urmând să publice în viitor și în ”Contraste culturale”.

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1) specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2) inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *