Pregătește-ți patrupedul și adu-l să socializeze la Pet Event!

Cea de-a VI-a ediție a PET EVENT  se va desfășura în acest an în perioada 16-17 septembrie, în zona patinoarului Palas. Organizatorii pun reflectoarele pe animaluțe și ne invită la un eveniment  în cadrul căruia vom putea admira o expoziție de frumusețe canină a celor de la Asociația Chinologică Iași și vom asista la o oră de dresaj, exemplificat de Poliția Iași. Mai multe jocuri și surprize au pregătit organzatorii pentru participanți, atât pentru necuvântătoare, cât și pentru stăpânii acestora.

Pregătește-ți patrupedul și adu-l să socializeze la Pet Event!

Advertisement

”Evenimentul a devenit deja o tradiție pentru iubitorii de animale și, implicit, pentru Iași. Animalele sunt sufletele care ne prețuiesc nemărginit, fără a ne cere nimic în schimb. Sunt parteneri de nădejde în momentele dificile prin care trecem. Doar cine n-a simțit niciodată afecțiunea gingașă a unui animal nu poate înțelege ceea ce vreau să transmit. Prin Pet Event vrem să îi facem pe ieșeni să conștientizeze că un animal de companie nu e o grijă în plus, ci un prieten, un membru al familiei fiecărui stăpân. Chiar îi invităm pe părinți să îi aducă pe cei mici la eveniment și să-i împrietenească cu animăluțele. Vor fi două zile în care sperăm că vremea nu va fi capricioasă și ne vom putea desfășura corespunzător.”, a declarat pentru InSociety Ioana Gamen, organizatorului evenimentului.

Pornit în 2013, evenimentul a crescut de la an la an datorită interesului pe care ieșenii l-au manifestat. Ce aduce nou ediția din 2017? Cu ”Secret Rabbit Garden”, un traseu-labirint special amenajat în care copiii se vor putea întrece cu iepurașul propriu, dar și o pistă pentru posesorii de porcușori de Guineea.

 

 

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1) specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2) inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *