”Sufletul și spiritul”, conferința spirituală de la Ateneul Iași

Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu vine la Iași, la Ateneu, în perioada 24-26 august, pentru o serie de evenimente ”pentru suflet”. Puteți participa la terapii pe bază de programare, după următorul program al evenimentului:
– 24 august ora 16.00 Seminar , ora 18.00 Curs de radiestezie gradele 2 și 4.
– 25 august Conferința Spirituală „Sufletul și Spiritul”
– 26 august cursurile de Kombat. Practica terapeutică și Dragoni
Informații la numărul de telefon 0729026970.

Cine este dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu?

Advertisement

”Am început să studiez Biblia mulțumită unui pastor penticostal și am mers împreuna cu alți studenti crestini la adunarile, baptiste sau adventiste.

Am descoperit medicina in 1989 cand am avut ocazia sa paticip la cursurile Facultatii de Medicina din Timisoara. Am renuntat la constructii si am inceput Facultatea de Medicina Athenaeum din Bucuresti. Studiile medicale le-am terminat la Facultatea de Medicina Vasile Goldis din Arad.

In timpul perioadei ca student medicinist din Bucuresti, impreuna cu un grup de studenti din asociata studentilor crestini din Timisoara am ajuns la parintele Argatu de la manastirea Cernica. Era recunoscut ca exorcist. Marturisesc ca nu vazusem niciodata o exorcizare nici macar in filme la acea data asa ca am crezut sincer ca este un teatru ieftin. Experientele traite in acea perioada se regasesc in romanul Devenirea, aparut in anul 2000.

Timp de 5 ani am mers regulat in preajma parintelui Argatu pana am inteles ce se intampla si mi-am luat cunostintele necesare exorcizarilor.

Dupa facultate am facut psihoterapie-psihanaliza ca sa inteleg punctul de vedere al medicinii alopate asupra bolii psihice. Apoi am descoperit diferite forme de terapie si cai spirituale cum ar fi Reiki, Karuna Reiki, si alte sisteme. Am urmat cursuri de radiestezie , de chi kung pentru a-mi imbunatati perceptia despre lume si viata.”, se descrie dr. Ovidiu Dragos Argeșanu pe site-ul propriu.

Vă invităm să-i cunoașteți activitatea, aruncând un ochi peste site-ul http://www.ovidiudragosargesanu.com

 

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1) specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2) inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *