Toată  lumea dorește să arate foarte bine, să nu aibă pete, cicatrici, acnee, pistrui sau să nu poarte ochelari. Unele femei  doresc  să fie înalte, dar sunt scunde, altele doresc  să fie grase, deși sunt slabe, unele doresc să fie celebre, altele nu.

Am întâlnit multe femei  nefericite că au pistrui, caută tot timpul metode, rețete pentru a-i acoperi cât mai mult, pentru a le face să dispară și nu stiu dacă întotdeauna într-un mod fericit.

Mie, personal, îmi plac pistruii, dau o notă aparte femeilor care le poartă. Și, de fiecare dată când  vorbesc despre pistrui, gândul mă îndreaptă către actrița Julliane Moore. Probabil că n-ar mai fi fost la fel de adorabilă fără pistrui.

Provocarea pentru cele care au pistrui este să găsească fondul de ten potrivit pentru că de multe ori aplicarea unuia ales greșit poate da impresia unui ten cenușiu sau întunecat.

Pentru a echilibra tonul pielii puteți folosi o cremă hidratantă colorată, poate un BB cream , CC cream si mai nou, DD cream . Dacă ai de ales între două culori care par a se potrivi   alege-o totuși pe cea mai închisă sau mixează pentru a obține culoarea potrivită.

Adesea, persoanele cu pistrui au genele și spâncenele foarte deschise sau albe, de aceea, utilizați un fard special pentru sprâncene, într-un ton sau două mai inchis decat culoarea părului .

Nu uitați de un strat fin de pudră translucidă, de un fard pentru pomeți, un simplu gloss sau un ruj .

Toate acestea vă vor face să arătați strălucitor, indiferent de cât de multe pistrui aveți.

Mărturisesc  că am întalnit și femei care se jenează să poarte ochelari cu toate că sunt la modă .

Ochelarii pot fi un accesoriu foarte trendy  și indispensabil mai ales atunci când vederea nu ne ajută cât ar trebui. Multe femei se simt nesigure, inconfortabil, consideră ca parte din frumusețea lor este știrbita de ochelari.

Când vine vorba de machiaj, ochelarii pot  amplifica sau micșora  în funcție de dioptrii.

Atenție și la faptul că trebuie să fixați pudra în așa fel încât în zona nasului, acolo unde sunt  poziționați ochelarii să nu se adune crema sau alt produs folosit anterior .

De asemenea, ochelarii  vor forma o umbră în zona din spatele lor, folosiți anticearcăn  cu încredere .

Pentru  purtătoarele de ochelari care corectează miopia machiajul ar trebui să confere profunzime privirii, să mărească ochii. Conturați partea superioară a ochilor cu un eyeliner de culoare închisă după ce ați aplicat un fard neutru pe mijlocul pleoapei,  iar la bază ați aplicat un fard de culoare ceva mai închis. Nu uitați de  mascara, să fie din abundență. Pentru cele care poartă ochelari care corectează hipermetropia  lucrurile sunt ceva mai simple pentru că lentila  măreste deja ochiul. Aproape orice alegere doriți în materie de machiaj al ochilor este binevenită.

Forma și culoarea sprâncenelor sunt, în general, foarte importante, morfologia feței ocupă un loc central. Dar când discutăm despre machiajul purtătoarelor de ochelari ar fi bine să conturăm sprâncenele și în funcție și armonie cu rama ochelarilor.

Atât pistruii, cât și ochelarii, dacă știu să fie purtați, oferă personalitate, încredere și bună dispoziție oricărei femei.

Eu am pistrui, port ochelari și mă simt minunat în pielea mea !

Descoperă atuul tău, dă-i formă, culoare, pune-l în valoare & GO FOR  IT !

 

*sursa foto: pinterest.com

Author