sâmbătă, 23 septembrie 2017

Afterhills pune orașul nostru pe harta marilor evenimente din lume

Cu doar câteva ore înainte de start, cel mai mare eveniment de muzică și arte din istoria Iașiului – Festivalul de muzică și arte Afterhills – freamătă! Vor fi 101 artiști și 72 de ore de muzică adusă din toată lumea pe pământ românesc, colea, la Miroslava!

 

Sunt așteptate zeci de mii de spectatori pentru că „s-au vândut foarte multe bilete în multe țări din Europa și în Republica Moldova”, așa cum am aflat de la Ovidiu Biber, unul dintre organizatorii evenimentului.

Sursa fotografiei http://ziaruldeiasi.ro

Am fost acolo! E cu adevărat o nebunie! Scene futuriste, sonorizări de zeci de mii de watti, un Câmp al artelor (artă ambientală, pictură, sculptură, land art, ready-mades), toate într-o organizare ce nu e nu nimic mai prejos de tot ceea ce s-a văzut sau auzit în lume, așa că… O să fie nebunie!

 

23-25 iunie, AFTERHILLS la Miroslava! Vineri, 23 iunie, la ora 12.00 se deschid porțile celui mai mare eveniment de muzică și arte din nord-estul României!

Vrem o vară ca afară!

Pentru bilete și alte informații, accesați http://afterhills.com/

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1) specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2) inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *