Master-class de excepție la Universitatea Națională de Arte George Enescu

Pianistul și dirijorul asistent la Metropolitan Opera New York revine acasă, la Iași, de data aceasta pentru a susține un master-class de excepție ce se adresează  studenţilor (licenţă, master, doctorat), pianiștilor de acompaniament şi artiştilor teatrului liric. Evenimentul este organizat de Universitatea Națională de Arte George Enescu, fiind coordonat de conf.univ.dr. Vasilica Stoiciu Frunză și lect.univ.dr. Maria Macsim Nicoară.

Advertisement

Muzicianul Vlad Iftinca este singurul român de la Metropolitan Opera din New York. A absolvit The Juilliard School din New York, una dintre cele mai bune academii de muzică din lume. Plecat de peste 20 de ani, muzicianul revine ori de câte ori este invitat să colaboreze cu instituții de cultură din țara natală.

Pentru mai multe informații despre eveniment accesați http://www.arteiasi.ro/?p=8380.

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1) specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2) inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *