Ieșenii se pregătesc de Rocanotherworld, un altfel de festival de muzică, artă contemporană, design și gastronomie

”Rocanotherworld este un eveniment anual unic, artistic și cultural, care promovează un alt set de valori pentru membrii unei generații ce își dorește să fie deschisă, diferită și conectată offline, nu doar online.

Anul acesta, festivalul Rocanotherworld va avea 2 scene deschise iubitorilor de muzică. Pe lângă scena alternativă de pe Pârtia din Copou, muzica electronică își face loc pe scena din cadrul Skin Social!

Advertisement

Începând cu vineri, 9 iunie, până duminică, 11 iunie, dansăm pe terasă pe ritmurile DJ-ilor Alex Rise, BACk on WAX (Bug, Adyusro, Mirco Anek), BIC, Dante, Dotz, Dubescu, DuzzyDAS, Emann, Groovesh, Hip, Iulian Toma, Lulu & Cel Visător, Mihai Vladu, Mike T Mike, Moto, NIXON, Paicu,Puxumos, Stefano D, Steve și alții care urmează să fie anunțați!”, scriu organizatorii pe pagina de Facebook a festivalului- https://www.facebook.com/rocanotherworld/

Prima ediție a fost organizată în iunie 2016 în Iași, în amintirea lui Ioan Dan Niculescu, festivalul fiind organizat în doar 3 zile, principala sursă de finanțare fiind donațiile.

”Rocanotherworld aduce împreună trupe, artiști contemporani, street food, workshop-uri și alte evenimente pe durata a trei zile în Iași. Vrem să încurajăm un alt fel de festival, o experiență alternativă în care să se implice toți participanții, pentru ca ei să plece apoi acasă „altfel”, indiferent unde contribuie – pe scenă, în fața sau în spatele ei.

Singurul „preț” al biletului va fi o minte deschisă și o inimă mare. Vrem să ne bucurăm cu toții de experiența unui festival diferit, bazat în primul rând pe partea de sharing.”

Mai multe detalii găsiți pe http://www.rocanotherworld.com și pe pagina de Facebook- https://www.facebook.com/rocanotherworld/ 

Be ready, party people!

 

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1) specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2) inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *