Suntem oamenii din spatele cuvintelor

Alexandra Gugiuman, redactor-șef www.insociety.ro.

De-a lungul anilor, și-a dat seama că nimic nu e ușor, dar niciodată imposibil decât atunci când vrea Dumnezeu. Autor al cărții ”Autoportret”, scrie pe www.alexandragugiuman.ro și e contributor pentru www.sereniti.ro. Are o carieră de câțiva ani în domeniul consultanței politice, specializată fiind în comunicare politică, marketing și promovare. Owner al Fiama Communication &PR Studio.
”N-aș putea trăi fără oameni, dar m-aș lipsi oricând de perversitatea și răutatea lor. Faptul că am reușit să adun în jurul proiectului www.insociety.ro o echipă atât de profi și frumoasă îmi dă încredere că fac bine ceea ce fac. Voi fi omul interviurilor, dar și al poveștilor din spatele unor branduri locale de succes”, spune Alexandra.

Advertisement

 

Mihaela Gârlea, artist, profesor de muzică și interpretă de jazz

Iubitorii de artă și cultură vor avea ocazia să afle despre evenimentele culturale ale Iașului, dar și despre poveștile din spatele artisților, direct de laMihaela Loredana Garlea , artist, profesor de muzică și interpretă de jazz.

”Sunt ceea ce fac zi de zi, ce ascult, ce rostesc, ce caut… Sunt muzică și tot ce poate însemna ea din perspectivă sincretică. Am făcut muzică vocală de la 5 ani, dar în mod oarecum profesionist de la 14. Am absolvit o facultate tehnică, în spiritul vremurilor (și zău că îmi folosește enorm), însă nu am renunțat o secundă la muzică. Dorința de a face muzică cu responsabilitatea chirurgului care operează pe cord m-a dus la Conservator, loc în care am obținut licența, un master în muzicologie, dar și un doctorat. Cânt jazz, muzică argentiniană, muzică de film, prezint evenimente artistice, mă motivează sufletește evenimentele caritabile, scriu povești pentru copii, scriu despre jazz și alte întâmplări frumoase și predau tot ce ține de muzica vocală (cu mici excepții). Toate, cu drag, convingere și speranță…”, spune, atât de frumos și sincer, Mihaela Loredana Gârlea.

 

Ciprian Hordilă, manager librăriile Cărturești din Iași

Ciprian este un tip pasionat de cărți, ceai și cafea, mare amator de sport și mișcare în aer liber și un împătimit al călătoriilor și drumețiilor. Este managerul librăriilor Cărturești din Iași, iar în paralel desfășoară numeroase proiecte ambițioase. Este organizatorul festivalului Open Camp Vaslui, este președintele unui ONG și face parte din echipa de organizare a Street Delivery Iași.
De la el vom afla cum stă treaba cu festivalurile locale, vom primi recomandări de evenimente culturale ori alternative, vom ști ce anume se mai citește sau vom afla recenzii despre locuri din Iași și împrejurimi.

 

Teona Gherasim, jurnalist

Ce spune despre ea Teona Gherasim?
”Cine sunt? Sunt o rază de soare care încearcă să zboare către Cer!”. Sunt cuvintele sub care se ascunde un om frumos, modest, sensibil, profund, dar extrem de pasionat de ceea ce face.
Teona este jurnalist la www.newspascani.com și prezintă știrile postului local de televiziune,Actualitatea TV . Pe www.insociety.ro, Teona promite să ne stârnească curiozități și să ne aducă în atenție povești de succes și locuri pentru care istoria e, cu adevărat, fascinantă.

 

Alex Andronic, autor ”Confuz”

Bucătar de profesie, scriitor şi blogger în timpul liber, uneori prea puţin, alteori suficient. Da, uneori am impresia că am suficient timp.
”O fiinţă foarte dificilă, aş spune eu. Sunt pasionat, pe rând, de diferite lucruri. Inclusiv viciile mi le consum cu pasiune. Uneori pot da impresia că sunt un fitness model, alteori că sunt un gurmand de nestăpânit. Se-ntâmplă să mi se atribuie eticheta de „omul bun la toate” şi chiar nu e adevărat. Recunosc, totuşi, că-mi plac foarte multe lucruri şi de când mă ştiu mi-a plăcut să explorez tot ceea ce mi se pare interesant. Fost dansator profesionist în ansamblu popular, aspirant la arhitectură, sfârşit bucătar, ajuns autor, actual copywriter. Cam aşa stă treaba. De la mine vă puteţi aştepta la poveşti cu şi despre oameni, la recomandări de cărţi şi autori, în special români, şi eventual, din când în când, vom trece şi prin bucătărie, să vedem ce picanterii mai putem combina. Aş spune că vă pot oferi şi sfaturi pentru o relaţie ca-n filme, da’s single. Just for the record.”

 

Larisa Saranfir, studentă Facultatea de Psihologie, pasionată de scris

Larissa are 19 ani și este studentã la Universitatea „A.I. Cuza”, secția Psihologie. Despre ea, Larissa spune că e o fire dinamicã, perseverentã și îi place sã se înconjoare de oameni!
„Sunt îndrãgostitã de tot ce reprezintã frumosul pentru mine și pun pasiune în tot ce fac!”, spune ea.
De la Larisa vom afla despre oameni simpli, cu suflet mare, oameni care, prin fapte mici, caracterizate de respect și bun simț, ajung să fie modele pentru societatea de azi.

 

 

Alin Tanasă, blogger

Marile pasiuni despre care ne va povesti Alin sunt moda și călătoriile.
”Atunci când călătoresc mă axez în mare parte pe metropole și îmi place să descopăr fața ascunsă a acelor orașe. Pe lângă acestea, fotografia reprezintă un alt interes al meu. Toate aceste hobby-uri au condus la deschiderea unui blog personal, în care împărtășesc experiențe și recomandări din călătoriile mele, ținute și noutăți din lumea modei.”, spune Alin.
Pe Alin îl găsiți și pe blogul său, alintanasa1.wordpress.com

 

Laura Buțurcă, make-up artist formator, ”The Mirror- make-up& hair studio”

Laura este cea care ne va prezenta trenduri și tendințe în beauty, ne va învăța cum să avem grijă de ten și cum să ne îngrijim simplu și frumos.
Despre Laura, pe scurt:
In perioada liceului am urmat cursuri de design si croitorie de lunga durata , am participat la concursuri nationale unde am primit premii, pictam haine pe care nu le mai doream.
Studiile universitare cu profil economic pe care le-am urmat nu au fost ceea ce visam cu adevarat.
Cu 7 ani in urma de la pictat haine am trecut la “pictura” pe fetele prietenelor si mai departe la studii aprofundate si specializate in machiaj.
Imi place mult sa scriu si am articole beauty publicate in presa online si cea scrisa. Particip si organizez evenimente cu femei si pentru femei, colaborez cu grupul de fashion beauty bloggeri din Iasi, partener“Femei de afaceri cu stil” marca JCI, invitata la emisiuni de radio ( Impact FM, Radio Iasi, Radio Hit ) si TV (TVR Iasi, Digi24, TeleM ).
Am colaborat cu:
– Mirela Vescan – prezentare moda /2013 – colectia “BIRDS” Catalin Botezatu/Iasi;
– Alin Galatescu / 2014 – calendarul Pallas Mall Iasi;
– designerul Alexandru Ciucu / 2011- prezentare moda Iasi;
– Nichi Cristina Nichita / 2013 – 2016 ;
– Academia Show Models Iasi ,prezentari moda, trainer cursuri machiaj in cadrul academiei,
– East Models Awards / 2015 machiaj podium modele;
– designerul Laura Galic- 2013;
– sesiuni foto Roxana Ciuhulescu , JOJO ( Catalina Grama) /2011;
– sesiuni training in liceele din Iasi – Liceul G.Ibraileanu, liceul Waldorf / 2013;
– prezentari de machiaj in toata tara in marile orase ( Iasi, Bucuresti, Oradea, Cluj, Constanta, Galati, Suceava) si in Chisinau /2015-2016.
Timp de 2 ani am predat cursuri de machiaj profesional in Chisinau.
In urma cu 5 am creat un brand si il ador – “The Mirror –makeup school&hair studio”- scoala de machiaj profesional acreditata atat in Romania cat si in Uniunea Europeana.
In 2016 am acreditat in cadrul scolii si cursurile de dermopigmentist si colaborez cu specialistul Elena Fedorcan din Rep.Moldova.

Daniela Macsim, blogger de modă lawww.tendinteinmoda.com, stilist vestimentar & personal shopper, moderator al rubricii ”Shopping de weekend”(TeleM)

”Totul a început cu un blog pentru un proiect în cadrul masterului și, de atunci, mi-am urmat pasiunea, scriind constant pe blog, în paralel cu o carieră în domeniul financiar-contabil. Da, modă și economie… Paradoxal, nu-i așa?! Ei bine, cu fericire, vă împărtășesc faptul că, de curând, am început o carieră în domeniul modei.
Comunitatea creată în jurul blogului meu este una cu adevărat specială. Într-un singur loc vorbim despre haine, tendințe, shopping și despre ultimele bârfe/ noutăți din modă. Asta voi face și aici, pewww.insociety.ro.

 

Andrei Dumitru, instructor/ personal trainer de fitness- culturism de 7 ani

Absolvent al Facultatii de Educatie Fizică și Sport, 2004-2008, a fost campion național universitar la baschet în 2006, fost luptator în gale profesioniste de kick-box, este instructor/personal de fitness-culturism de 7 ani.
”De când am descoperit exercițiul fizic și antrenamentul în sala de forță, a devenit o dependență incurabilă și-mi doresc sau încerc să insuflu acest lucru și clienților cu care lucrez/ interactionez”, spune Andrei. Sedescrie ca fiind o persoană creativă, mai ales când e vorba de domeniul meu de activitate. Îmi fac munca cu plăcere, iar cea mai mare satisfacție o am atunci când cei cu care lucrez depășesc limite pe care n-ar fi crezut niciodată că vor fi capabili să le treacă”.

 

Alice Ciobanu, food blogger, realizator radio

Prin rețetele ei culinare, ne va face să îndrăgim să bucătărim. O știm de pewww.tarabucatelor.ro , dar și de la Radio HIT, radioul ieșean unde moderează emisiunea ”Alice în țara bucatelor”, în fiecare zi de vineri.
A participat la mai mule sesiuni de cooking în Iași și București și colaborează cu revista online Andreea Raicu pentru care propune rețete sănătoase.
”Sunt Alice şi ador să gătesc. Îmi plac senzaţiile stârnite de aromele care-mi umplu casa în timp ce „bucătăresc” şi sunt fericită când îi văd pe cei din jur cum se bucură de fiecare îmbucătură. Ador să experimentez, să mă joc cu toate condimentele, cu ingredientele, “cu mâncarea”! Am început prin a fi food-blogger dintr-o joacă sau dintr-o întâmplare. Amândouă situaţiile sunt valabile. Treptat însă, fără a băga de seamă, cercul s-a închis făcându-mă prizoniera unei pasiuni nesecate. Astăzi n-aş mai putea concepe viaţa mea fără fărâma magică a bucatelor.”, se descrie Alice.

 

 

 

Fiecare articol al www.insociety.ro este muncit. Respectăm munca fiecăruia și drepturile de autor. De aceea, credem în regulile fair-play-ului. Dacă nu avem încheiat un acord scris în care să specificăm explicit forma de colaborare, vă dăm posibilitatea de a prelua din articolele noastre în limita a maxim 500 de caractere , cu următoarele obligații:
1) specificați în articolul dumneavoastră sursa clar și concis;
2) inserați linkul articolului nostru și faceți trimitere vizibil către acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *